hu

Rólunk

Szeretettel köszöntelek a Scarpa Étterem és Pizzéria oldalán. Helyileg, Tiszaújváros mértani középpontjában, a Római katólikus templom lábánál, a város legforgalmasabb csomópontjában vagyunk megtalálhatóak. Az üzlethelyiség adottságainak köszönhetően remek kilátás nyílik 1993-ban felszentelt templomra és előtte elterülő térre, a Szent István út nyüzsgő életére és a mellette elterülő parkra.

Éttermünket 2015.03.06.-án nyitottuk meg, ezt megelőzően négy fiatal srác, a vendéglátásban eltöltött hosszú évek tapasztalatával, legjobb tudásával igyekezett megvalósítani régi álmukat. Egy hangulatos, divatos, fiatalos éttermet, mely jól illik a tiszaújvárosi pezsgő kulturális életébe. Az arculat kialakításánál fontosnak tartották ötvözni az európai ízeket, aktuális éttermi trendeket, a szezonális kínálatot egy hangulatos, elegáns enteriőrrel.

Autóval érkező vendégek akár 5m-re is parkolhatnak a bejárattól, díjmentesen. Munkatársaink hozzáértése és szakmaszeretete igyekszik még kellemesebbé tenni a nálunk töltött időt. Remélem pár soros bemutatkozóm felkeltette érdeklődésed és mihamarabb vendégeink között köszönthetünk! Kérlek, ha van még néhány perced tekintsd meg képgalériánkat! Köszönöm a figyelmed!